NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » TESTY I PRÓBY » POMYSŁY NA WAKACJE

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

Pomysły na wakacje

Ewka999
02.03.2025 21:01:45
Grupa: Użytkownik

Od: 2025-3-2
Hejka wszystkim!
Do urlopu jeszcze trochę czasu, ale już teraz planuje jak mogę je spędzić. Wstępnie planuję wyjazd wakacyjny w miesiącach letnich i myślę, że najlepszym pomysłem byłyby rejony górskie. Co myślicie o Bieszczadach? Czy są jakieś godne polecenia ośrodki? Co ciekawego prócz wędówek po szlakach można zorganizować? Może jakieś spa?
Będę wdzięczna za propozycję! Pozdrawiamwesoły

Electra02.04.2025 07:31:17
poziom 5

oczka

pereka
10.03.2025 21:14:10
poziom 1

Grupa: Użytkownik

Od: 2024-3-7
Kiedy planuję wyjazd w góry, zawsze zwracam uwagę na komfort noclegu. Z jednej strony kusi mnie spędzenie czasu w przytulnym domku, a z drugiej – nowoczesne apartamenty z udogodnieniami. Domek do wynajęcia Białka Tatrzańska to opcja, którą często rozważam, bo daje więcej prywatności i swobody, zwłaszcza jeśli jedzie większa grupa znajomych lub rodzina. Z drugiej strony apartamenty często są lepiej wyposażone, oferują dostęp do spa czy jacuzzi. Trafiłem na ofertę Odkryj-Białke.com https://www.odkryj-bialke.com/domki i wydaje się, że ich domki mogą spełniać te oczekiwania. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z wynajmem domków w Białce? Co się bardziej opłaca – domek czy apartament?

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

<< Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » TESTY I PRÓBY » POMYSŁY NA WAKACJE

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny