NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA   Login: Hasło: RSS Facebook

HOME » FAQ - CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA » LICENCJONOWANIE OPROGRAMOWANIA – POTRZEBNE WSPARCIE PRAWNE

Przejdź do dołu strony Strona: 1 / 1     strony: [1]

Licencjonowanie oprogramowania – potrzebne wsparcie prawne

Facebook

Reklama

sejtmiczek 06.01.2025 22:24:58
Grupa: Użytkownik

Od: 2024-11-20
Rozwijam oprogramowanie, które chcę wprowadzić na rynek jako produkt SaaS. Mam jednak problem z opracowaniem odpowiedniej licencji użytkowania oraz zabezpieczeniem swoich praw autorskich. Szukam kancelarii, która pomoże mi przygotować wszystkie dokumenty prawne. Podczas poszukiwań natrafiłem na https://kancelariakapala.pl/, która specjalizuje się w prawie IT. Czy ktoś korzystał z ich pomocy w kwestiach licencjonowania oprogramowania? Zależy mi na profesjonalnym podejściu, bo chcę uniknąć problemów po premierze mojego produktu.

pereka 21.07.2026 21:22:11
poziom 3

Grupa: Użytkownik

Od: 2024-3-7
Coraz częściej mówi się o cyfrowej transformacji przedsiębiorstw, ale w praktyce dla wielu firm oznacza ona przede wszystkim uporządkowanie codziennych procesów. Im mniej czasu pracownicy poświęcają na ręczne wykonywanie powtarzalnych czynności, tym więcej mogą przeznaczyć na działania przynoszące realną wartość. Właśnie dlatego zainteresowały mnie możliwości, jakie oferuje ERP Comarch. Na stronie https://acomit.pl/systemy/comarch-erp-xl/ opisano system ERP XL, który wspiera między innymi sprzedaż, logistykę, produkcję, finanse oraz gospodarkę magazynową. Takie połączenie wielu obszarów w jednym rozwiązaniu pozwala szybciej reagować na zmieniającą się sytuację w firmie. Jakie procesy w Waszych przedsiębiorstwach najpilniej wymagają automatyzacji?

Przejdź do góry strony Strona: 1 / 1     strony: [1]

HOME » FAQ - CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA » LICENCJONOWANIE OPROGRAMOWANIA – POTRZEBNE WSPARCIE PRAWNE

Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!

Załóż własne forum dyskusyjne na iq24.pl