Pomoc w zakresie…

praca
T#650438
Facebook
Reklama

carice4506
Użytkownik
#8265681 07.04.2025 18:13:00
Czy muszę zgłaszać pracowników obcokrajowców do ZUS?
Zatrudniłem obcokrajowca na podstawie pozwolenia na pracę. Czy ktoś wie, jak wygląda proces zgłaszania takich pracowników do ZUS?
lotisir598
Użytkownik
#8265682 07.04.2025 18:14:48
Kilka dni temu mój znajomy poprosił mnie o pomoc w audycie procesów związanych z zatrudnianiem pracowników z zagranicy. Po rozmowie z ekspertami w tej dziedzinie, poleciłem mu stronę, która oferuje usługi audytu i doradztwa w zakresie zgodności z przepisami. Skorzystał z

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

, a rezultaty były imponujące. Dzięki ich wsparciu udało się zoptymalizować procesy, zminimalizować ryzyko błędów i usprawnić działania firmy. Jeśli Twoja firma boryka się z podobnymi problemami, z pewnością warto sięgnąć po ich usługi.
jackwick
poziom 3
Użytkownik
#8266446 10.04.2025 13:02:19
Trudne relacje z szefem lub współpracownikami mogą prowadzić do wypalenia i przewlekłego stresu. Jeśli czujesz, że praca przestaje cię cieszyć przez ludzi, z którymi ją wykonujesz, zajrzyj do tego artykułu

. Znajdziesz tam praktyczne sposoby na ochronę siebie.
pereka
poziom 3
Użytkownik
#8286349 22.06.2025 21:07:04
Zbliża się duże zlecenie montażowe, więc zdecydowałam się zrobić przegląd sprzętu. W jednej z ukośnic Bosch zauważyłam nadmierne iskrzenie i brak stabilnej pracy. Prawdopodobnie to kwestia szczotek albo łożysk. Na stronie Electro Global

widziałam sporo pozycji z kategorii części zamienne Bosch. Ciekawi mnie, czy wysyłka odbywa się szybko i czy są dostępne również mniej typowe elementy mechaniczne – takie, które nie są już produkowane w regularnych liniach. Może ktoś już to przerabiał?
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
Załóż własne forum dyskusyjne na iq24.pl